Binnen in het bezoekerscentrum

Vroeger waren veel inwoners van Heerewaarden druk bezig met vissen op de rivieren. Vandaar dat er in een ruimte bij ons Bezoekerscentrum veel spullen staan die hierbij gebruikt werden.

Buiten spelen en leren

Buiten op het ruime terrein met een groot grasveld, waar je allerlei spelletjes kunt doen, zie je vanaf de uitkijktoren de twee grootste rivieren van ons land.

Kabouterpad

Het kabouterpad is een spannende tocht voor kinderen. Ze gaan op zoek naar kabouter Druppie, een rondbuikig goedzakje dat in de Buitenwaarden woont. Druppie heeft een akelig avontuur beleefd en is de weg naar huis vergeten.

Zeemeerminfeestje

Vind jouw kind zeemeerminnen ook zo leuk? Bij het Bezoekerscentrum is er nu een nieuw kinderfeestje speciaal voor alle kinderen die 1 dagje alles willen weten van het leven in de zee.

Heksen- en tovenaarsfeestje

Er hangt altijd z’n mysterieus sfeertje rond heksen en tovenaars en tóch willen we stiekem allemaal wel eens een heks of tovenaar zijn. Heb jij dat nou ook?

Piratenfeestje

De wijde omtrek mag zien dat jij een piratenfeestje geeft, dus gaan we buiten de piratenvlag ophijsen. Verkleedspullen en schmink liggen klaar om je te veranderen in een stoere piraat.

Fortenspel

We verzamelen bij de ruïnes van het Fort Sint Andries. Daar wordt de groep in 2 teams verdeeld en gaat de strijd beginnen!

Copyright Like2movit, 2013